KAJ PONUJAMO

Naša vina iz srca

Na voljo so vam kakovostna in vrhunska vina Šerbinek, ki jih lahko poskusite na naši domačiji.

Pridelujemo vina vseh sladkornih stopenj, kot so Laški rizling, Sauvignon, Rumeni muškat, Muškat ottonel, Chardonnay in druga.

Priporočamo postrežbo vin pri temperaturi 10-12°C.

Izbor naših vin

Vina Šerbinek - Laški rizling - Vino iz srca

Laški rizling

SUHO

Sveže, suho, uravnoteženo vino s srednjo vsebnostjo kisline in rahlo povišanim alkoholom. Vonj je nežen, prijeten in saden, rahlo citronast.
Lepo se poda k ribjim in mesnim jedem, lahko ga postrežemo tudi kot aperitiv.

Vina Šerbinek - Sauvignon - Vino iz srca

Sauvignon​

SUHO
Suho vino s prijetno aromo po bezgu in sveže pokošeni travi, na okus je prijeten in saden. Postrežemo ga k sirom, morskim sadežem in je odličen spremljevalec zelenjavnih jedi.
Vina Šerbinek - Rumeni muškat - Vino iz srca

Rumeni muškat

POLSLADKO
Polsladko vino s sortno prepoznavnim vonjem po muškatu. Na okus je svež in živahen. Poda se k sirom, k sladicam ali pa jih preprosto nadomesti.
Vina Šerbinek - Muškat ottonel Bambinek - Vino iz srca

Muškat ottonel - Bambinek

POLSUHO
Polsuho sveže vino s prijetno muškatno aromo. To je vino, ki ga vsako leto kot prvega spustimo v svet, zato je pravi navihanec in osvajalec ženskih src. Poda se k siru, belemu mesu in slanim prigrizkom.
Vina Šerbinek - Chardonnay - Vino iz srca

Chardonnay

POLSLADKO
Polsladko vino pozne trgatve, letnik 2015, je vino polnega okusa, s pridihom arome po suhem sadju. Vino, ki se po dobrem obroku odlično prileže namesto sladice.
Vina Šerbinek - Rumeni muškat Special edition - Vino iz srca

Rumeni muškat - Special edition

SUHO
Rumeni muškat “Special edition” letnik 2018 – suhi rumeni muškat z izrazito muškatno aromo in rahlim priokusom po meti. Zaradi nizke sladkorne stopnje ga lahko po okusu postrežemo k različnim jedem.